Välj en sida

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Välkommen och vad roligt att du är nyfiken på en karriär på EKO Stormarknad!

Vi tror att du älskar sälj och vågar se saker som en entreprenör. För det gör vi!

Hos oss arbetar idag ca 250 medarbetare där alla drivs av morgondagens handel och utveckling i mötet med våra kunder. På EKO Stormarknad finns tjänster I butik såsom butiksmedarbetare, säljchefer eller butikschefer och på vårt servicekontor finns kategorichefer, prisadminstratörer och mediamedarbetare.

I vår verksamhet utvecklas vi hela tiden och det gör att kundens fötter I butik är det viktigaste för oss. Vi nytänker, utvecklar, håller tempo och drivs av omväxling. Vi ser hur viktigt våra medarbetares olikheter är och värdesätter det I vår fortsatta tillväxt.

Som medarbetare på Eko Stormarknad vill vi att du ska trivas. Du välkomnas av en kultur där mångårig erfarenhet möter djärva visioner och en stark framåtanda. Vi presterar tillsammans i en organisation som är så liten att varje röst kan bli hörd. Vi vill att du ska ha goda förutsättningar för ett glädjefyllt jobb där du bidrar till att skapa vår EKO –anda, varje dag på jobbet.

Mår våra medarbetare bra mår EKO bra.

Är du nyfiken att jobba hos oss är du alltid välkommen att sända in en spontanansökan. Den sparas I 6 månader och hanteras mot framtida lediga tjänster. Vi kontaktar dig vid matchning mot en framtida ledig tjänst.

Nedan finner du våra lediga tjänster: