Säsong

Sommar

Under sommaren är vi stolta över vår härliga utemarknad med massor av uteblommor och stort sortiment på trädgrårdskrukor, och för att lyckas sköta blommorna och din gräsmatta så hittar du alltid massor av gödning och jord i flera olika varianter, men den som säljer absolut mest är vår stora kundfavorit Plantjorden som vi alltid säljer 6 st 40 liters säckar för endast 99:-. Bevattningen har vi en stor avdelning från ”gardena” där du kan hitta allt från en liten koppling till lite mer exklusiva bevattnings set, och sen för beskärning jobbar vi stort med varumärket ”Fiskars”. Gräsklippare är också ett måste för de flesta på sommaren. Vi har flera olika modeller både vanliga handdrivna & motordrivna men även den populära robotgräsklipparen från märken som ”Mcculuc”, ”gardena”, ”Ryobi”
Sen hittar du brett sortiment av Gasol och kol grillar från Weber och Landmann, allt från den stora Gasolgrillenoch men även till dig som bara vill bära med dig en liten klot på picknicken, Och vi har även ett brett sortiment av tillbehör till din grill!

Under sommaren är vi mer ute än inne så därför har vi valt att ta in ett brett sortiment av utemöbler för att du ska kunna skapa samma mysiga känsla ute som du har inne. Här finns allt som tillexempel café set i flera olika färger, matbord med tillhörande stolar, sköna fåtöljer med bord och fotpall, solsängar, ja you name it! . Det mest imponerande är nog de stora soffgrupperna med bord som ser precis ut som inredning för inomhusbruk men som är för altanen!! Välkomna ut och kika!

Vinter

Har ni inte besökt vår julsäsong så är det ett måste! Vi bygger upp stort med musik, glitter, tomtar och allt som hör julen till. Detta gör vi också ganska tidigt så man har chansen att handla det man behöver utanför julstressen. Vi har allt att dekorera hemmet med både i de mest juliga färger men även de lite mer diskreta för de som föredrar. Julklappspapper, inne belysning, utebelysning, stjärnor och granar, både i plast och riktiga, allt hittar ni under vårt tak.
Ibland är det mysigt att bara strosa runt en runda på avdelningen bara för att få njuta av julkänslan.