Flowerlife

Sköna gröna växter!

Besök vår stora avdelning med fräscha, gröna och trendiga blommor anpassade till de olika säsongerna. Vi har mesta du behöver och vi satsar mycket på trendiga krukor för att du skall inspireras av allt från cement till terracotta. Våra krukor kommer från flera länder såsom Holland, Italien, Vietnam, Malaysia och Kina. Vårt breda sortiment av konstväxter och dekorering ger dig möjligheter att skapa underhållsfri, vacker och grön miljö i hemmet.

Missa inte våra säsonger!

På våren bygger vi upp vår härliga utemarknad och där hittar du allt för att göra din trädgård till den bästa, från frö till planta eller vacker blomma. Finn dina nya, stora utekrukor, uteblommor eller växter samt dekorera din trädgård med de senaste dekorationerna. Vi erbjuder dig de bästa priserna och vill att du ska känna stor glädje i ditt trädgårdsarbete!

Till påsk, midsommar, halloween och jul eller andra högtider är vi destinationen där du kan finna vackra kransar, säsongsdekorationer och blomsterarrangemang för att skapa lilla extra känslan. Välkommen!